IT & C

#htc #windows #windows 8 #tablete windows

HTC, exclus din randul producatorilor de tablete Windows 8

Dupa speculatiile cu privire la dorinta Microsoft de a controla toate aspectele productiei tabletelor Windows 8 cu arhitectura ARM, compania taiwaneza HTC pare ca si-a pierdut sansa de a produce tablete Windows 8 de prima generatie.

In timp ce argumentele oficiale ale Microsoft pentru a nu colabora cu HTC la productia primei generatii de tablete cu Windows RT sunt convingatoare, exista si speculatii mai interesante.

Microsoft isi bazeaza decizia pe lipsa de experienta a HTC pe piata tabletelor, unde compania taiwaneza nu a inregistrat pana acum niciun succes major. Motivul disputei dintre cele doua companii ar putea fi insa altul. Inginerii HTC au insistat sa ofere un home screen optimizat si unic, ca in cazul tabletelor Android, iar Microsoft a refuzat, potrivit PhoneArena.com.

Diferenta de opinii a dus la eliminarea HTC de pe lista companiilor catre care Microsoft trimite versiunile in lucru de Windows 8 pentru tablete.

Sursa foto: Ubergizmo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele