IT & C

HP vine in sprijinul clientilor SUN care folosesc Linux

< a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/hp1" title=" HP ">HP a lansat un program complet pentru migrarea clientilor Sun Solaris pe platformele HP de varf, standard in industrie, care ruleaza Linux.

Noul program de vanzari si servicii ofera clientilor gratuit o combinatie de servicii de evaluare, portare si migrare , avand un pret de aproximativ 25.000 $, pentru migrarea aplicatiilor de pe Sun Solaris pe Linux. Programul permite clientilor experimentati sa beneficieze de economiile datorate folosirii sistemului Linux open source si de puterea si gama de optiuni ale calculatoarelor standard in industrie.
Programul HP de migrare de pe platforma Sun ofera clientilor experimentati din America servicii gratuite de evaluare, portare si migrare pentru cel mult trei aplicatii; portarea unei aplicatii gratuit; folosirea unui server HP ProLiant standard in industrie pentru o perioada de pana la 30 de zile pentru a demonstra valoarea conceptului si o evaluare gratuita a unei retele SAN HP StorageWorks pentru imbunatatirea utilizarii capacitatilor de stocare.

Pentru clientii care vor sa beneficieze de aceasta oferta, valabila pana la 31 decembrie 2003, HP a creat un hotline la +1 800 HP ASK ME (+1 800 472 7563) si un sit web la adresa www.hp.com
Clientii ne spun ca este momentul sa profite de avantajele economice oferite de Linux, reducand in acelasi timp riscurile si pregatindu-se pentru viitor, declara Marc Jourlait, vice-presedinte pentru programe de marketing de intreprindere la HP Enterprise Systems Group. HP ofera deja cele mai bune platforme Linux de pe piata prin serverele noastre standard in industrie si ne asumam de acum responsabilitatea ajutand clientii sa migreze catre viitor mai rapid decat oricand.
HP a devenit la inceputul lunii octombrie primul mare furnizor de Linux care ofera un program de despagubire(1) clientilor experimentati in fata acuzatiilor de incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala formulate de SCO. HP ofera cea mai larga gama de servere bazate pe Linux din industrie, de la servelere ProLiant cu un singur procesor pana la HP Integrity cu 64 de procesoare.

Mai multe informatii referitoare la aceasta initiativa HP sunt disponibile la: www.hp.com .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele