IT & C

#honda wad #concept mobilitate #walking assist device #antrenament de recuperare

Honda WAD, dispozitivul creat pentru a ajuta pacientii cu handicap locomotor

Honda a avut intotdeauna o sensibilitate pentru crearea de noi concepte de mobilitate, dar ultimul sau dispozitiv va merge direct in productia de serie. "Walking Assist Device" ("Dispozitivul de asistenta la mers") este proiectat pentru a fi folosit in terapia fizica si antrenamentul de recuperare.

Folosind tehnologia ASIMO, aparatul are un computer care activeaza motoarele electrice "pentru a imbunatati sincronizarea ridicarii fiecarui picior si a-l flexa inainte". Honda spune ca pacientii vor fi ajutati sa mearga mai mult, cu un efort mult mai mic.

In ciuda aspectului sau, dispozitivul cantareste 2.6 kg si a fost conceput pentru a fi purtat ca o centura. Honda va incepe in curand sa imprumute 100 de aparate WAD la spitale pentru a vedea ce parere au utilizatorii reali. Informatiile adunate vor fi folosite pentru a imbunatati functionalitatea si uzabilitatea aparatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele