IT & C

#eco #store'n'go #verbatim #hdd

HDD-urile Verbatim Store'n'Go sunt colorate si eco

Verbatim lanseaza o noua generatie de hard discuri portabile mai mici si mai usoare, modelele portabile Store'n'Go de la Verbatim avand software-ul Green Button.

Acesta ajuta la reducerea consumului de energie si implicit la prelungirea vietii drive-ului prin trecerea in mod automat sau manual la modul salvare-energie.

Inteligente si eco

Noile hard-disk-uri portabile Store'n'Go de la Verbatim sunt disponibile in format USB 2.0, avand capacitati de 250 GB, 320 GB, 500 GB, 640 GB , 750 GB si 1 TB. Pentru cei care doresc transfer de date imbunatatit, hard discurile vor fi disponibile si in format eSATA/USB 2.0 si USB 3.0.

Avand 81 mm latime, 117 mm lungime si 16 mm grosime, produsul si pachetul noilor Hard Discuri portabile Store'n'Go sunt cu 30% mai mici decat generatia anterioara, si avand doar 135 g sunt de asemenea cu 20% mai usoare, ceea ce inseamna ca sunt unele dintre cele mai usoare HDD-uri externe de 2,5 inch.

In plus, datorita sistemului de fisiere FAT32, drive-ul este compatibil atat cu sistemul de operare Windows, cat si cu Mac OS. Store'n'Go de la Verbatim este disponibil intr-o gama diversa de modele avand capacitati cuprinse intre 250 GB si 1 TB, ceea ce inseamna ca exista cate un HDD pentru fiecare categorie de utilizatori, indiferent de preferintele pentru memorie.

Back-Up, inscriptionare si economisire de energie

Incluse cu hard-disk-ul Verbatim Store'n'Go se gasesc doua pachete software: Nero BackItUp si Burn Essentials, care combina trei functii importante intr-o singura suita software. Utilizatorii pot sa isi creeze in mod regulat copii de siguranta pentru toate fisierele si directoarele si pot sa inscriptioneze pe CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-ray fotografii, continut video sau orice alt tip de date.

De asemenea pot recupera fisiere deteriorate cu ajutorul Nero RescueAgent. Software-ul Green Button reduce consumul de energie si creste simtitor perioada de utilizare trecand automat HDD-ul Verbatim Store'n'Go in modul sleep dupa o perioada prestabilita de timp sau prin apasarea Green Button de pe desktop de catre utilizator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele