IT & C

Hamburger de 110 dolari in Indonezia

Un hotel de lux din Jakarta propune un la pretul de 110 dolari, intr-o tara in care aproape dispune de mai putin de doi dolari pe zi pentru a . Pretul de 110 dolari este, potrivit hotelului, justificat de calitatea compozitiei hamburgerului: carne de vita importata din Kobe (Japonia), ciuperci din Italia, ficat de rata din Franta si chifle cu ceapa specialitatea casei. Carnea provine de la specia de numita “Kuroge Wagyu” in Japonia. Fiecare animal este masat zilnic, pentru a se relaxa si a i se fragezi carnea. Vitele primesc in ratia de mancare si un amestec de bere si sake. Bucatarul-sef de la hotelul recunoaste insa ca ideea unui hamburger de 110 dolari nu este prea usor de acceptat. El a precizat ca in mai putin de trei saptamani 20 de persoane au cumparat acest produs. Fiecare hamburger este servit cu cartofi prajiti si un pahar de vin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele