IT & C

#conturi #e-mail #parola #twitter #hackeri #atac

Peste 250.000 de conturi de Twitter au fost compromise!

Reteaua de socializare Twitter a fost din nou victima hackerilor, peste 250.000 de conturi ale utilizatorilor fiind compromise. Twitter a recunoscut la sfarsitul saptamanii trecute ca atacatorii au accesat nume de utilizatori, adresele de e-mail si parolele conturilor respective.

Oficialii companiei au mai declarat ca toti utilizatorii afectati urmeaza sa fie anuntati printr-un e-mail ca vor trebui sa-si schimbe parola.

La scurt timp dupa ce utilizatorii si-au dat seama de atacul hackerilor, reteaua Twitter a fost asaltata cu o serie de mesaje pe aceasta tema. "Daca se intampla lucruri ciudate cu conturile voastre, acest lucru este din cauza ca Twitter a fost atacat", a scris un utilizator.

Bob Lord, directorul de securitate al Twitter, sustine ca acest atac este opera unor "hackeri extrem de sofisticati". El crede ca si alte site-uri au fost victimele acelorasi hackeri.

Sursa foto: slashgear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele