IT & C

#retea de socializare #facebook #guvernul rus #concurenta facebook

Guvernul rus lucreaza la o retea sociala, concurent pentru Facebook

Autoritatile din Rusia pregatesc o retea sociala inspirata de Facebook. Deoarece opozitia este foarte vocala in mediul online in Rusia, autoritatile de la Moscova spera ca reteaua sociala sa ofere o platforma de discutii unde sa convinga electoratul.

Rusia a devenit recent tara cu cei mai multi utilizatori de internet din Europa, iar autoritatile ruse au facut pasi tot mai mari catre adoptarea noilor tehnologii.

Dupa ce primul ministru Dmitri Medvedev i-a fortat pe toti membrii cabinetului sa renunte la hartii si sa lucreze pe iPad, autoritatile au lansat site-ul RussiaWithoutIdiots.rf, unde vizitatorii pot raporta probleme legate de functionari publici corupti sau incompetenti. Site-ul va fi baza pentru noua retea sociala tip Facebook pregatita la Moscova, potrivit Guardian.co.uk.

Noul "Facebook" rusesc guvernamental va avea insa de infruntat concurenta din partea unor retele sociale locale puternice: Vkontakte, ce are peste 100 milioane de utilizatori, si Odnoklassniki.

Sursa foto: Samtoman.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele