IT & C

Gratuit, hartie foto si cartus de cerneala pentru 100 de poze

Din ce in ce mai multi utilizatori de camere foto digitale incep sa isi imprime fotografiile realizate pe clasica hartie.

Pentru a le oferi acestora toate informatiile cu privire la modalitatile cele mai economice si mai simple de a obtine fotografii de calitate, HP Romania a initiat o noua campanie de promovare a multifunctionalelor sale.

Cel mai comod si rapid mod de a printa o fotografie este acasa, cu ajutorul unui echipament cu capabilitati de tiparire foto. HP sustine ca cea mai buna alegere pentru un echipament foto este un multifunctional HP All-in-One cu jet de cerneala, argumentul adus in sprijinul acestei afirmatii destul de categorice fiind unul pe placul romanilor: posibilitatea de obtinere a celui mai mic cost de imprimare al unei fotografii 10x15 din industrie - doar 0,95 RON/poza cu ajutorul pachetelor foto HP si cea mai buna calitate a fotografiilor obtinute.

In cazul in care un astfel de echipament este achizitionat pana la 23 iunie 2006, cumparatorul obtine in plus, fara tragere la sorti , un pachet foto HP cu tot ce trebuie pentru imprimarea a 100 de poze 10x15 (hartie foto si cartus de cerneala, precum si un album foto).

Un alt aspect important, in afara costului mic, este si usurinta in utilizare: orice functie dorita se poate realiza extrem de rapid, orice setare se poate efectua imediat, prin intermediul panoului frontal complet tradus in limba romana si a ecranului LCD text sau color ce afiseaza toate mesajele in limba romana, multifunctionalele HP All-in-One fiind singurele multifunctionale cu jet de cerneala de pe piata care ofera interfata completa in limba romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele