IT & C

#gps #prestigio gv5120bt #prestigio gv4120bt

GPS-urile Prestigio GV4120BT si GV5120BT ajung in Romania

Prestigio anunta lansarea modelelor GV4120BT si GV5120BT, care asigura un pachet complet de navigatie, persoanelor care isi doresc o solutie GPS.

Noile modele au o grosime de doar 13 mm, beneficiaza de vizualizare 3D si incorporeaza un emitator FM si modul Bluetooth pentru o apelare telefonica usoara.

GPS-uri Prestigio

Modelele GPS GV4120BT si GV5120BT au incorporata tehnologia Bluetooth astfel poate fi sincronizat cu alte dispozitive, iar utilizatorul poate efectua apeluri telefonice fara a fi nevoie sa ridice mainile de pe volan. Kitul handsfree este compatibil cu toate telefoanele mobile echipate cu conectare Bluetooth.

Noile modele beneficiaza de un emitator FM, care foloseste unde radio FM pentru a rula fisiere in format MP3 de pe dispozitivul GPS pe echipamentul radio al masinii. prestigio gv4120bt si GV5120BT pun la dispozitie un soft de navigatie cu harti detaliate si grafica 3D uimitoare, pentru o orientare mai usoara.

Alte detalii

Aceste echipamente GPS sunt compacte, usoare, foarte subtiri, cu o grosime de doar 13 mm. Sunt printre cele mai subtiri echipamente de navigatie de pe piata si pot fi transportate cu usurinta intr-un buzunar sau o poseta. Diferenta dintre cele doua modele Prestigio este data de dimensiunile ecranelor: Prestigio GV4120BT are un ecran de 4,3 inch, in timp ce prestigio gv5120bt are un ecran de 5 inch.

Ambele modele vin cu o serie de accesorii incluse ca: un kit de montare in masina, incarcator de masina, pointer, cablu USB, ghid de instalare , utilitarul ActiveSync si CD-ul cu documentatia. GV5120BT beneficiaza si de o husa din piele pentru transport. Noile echipamente GPS de la Prestigio vor fi disponibile in Romania incepand cu 27 aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele