IT & C

#mio #gps #harta #traseu #romania #spirit #software #navpix #moov

GPS-urile Mio cu software Spirit, au ajuns in Romania

Mio Technology anunta disponibilitatea pe piata a celei mai recente game de produse portabile GPS, Moov S, care integreaza noul software Spirit .

Noua gama cuprinde dispozitivele de navigatie Mio Moov S505, S555 si beneficiaza de o interfata intuitiva, functii complete pentru a explora mai mult si caracteristici noi.

Moov S505

Modelul este un GPS echipat cu un ecran panoramic de 4,7 inch, cu design ultra-subtire cu un confort in utilizare, integrand s noul software Spirit. Noul GPS ofera conditii de siguranta cu o vizualizare clara a hartii cu TruMap.

Aceste este un nou meniu cu functii rapide de activare si cautarea unui punct de interes (POI) dupa cuvinte cheie, putand planifica trasee de pe computer si destinatii ale calatoriei. Totodata, dispozitivul are integrat functia de captura a locatiei sau a intregii calatorii.

Moov S555

Modelul cu functii Hi-Tech ofera o navigare pentru cei care vor mai mult. Combina software-ul Spirit cu functii de comunicatii si servicii accesibile datorita tehnologiei Bluetooth si navigarii foto cu NavPix . Se pot planifica trasee de pe computerul propriu, de asemenea, utilizarea lui NavPix pentru imaginile descarcate de pe Internet pentru a va crea traseul.

Cu ruta economica se poate calcula cel mai eficient traseu din punct de vedere economic, stabilind numarul de curbe si semafoare din timpul calatoriei pentru a salva consumul de combustibil. Pentru a conduce mai in siguranta, Moov S555 are integrata tehnologia Bluetooth prin wireless pentru a putea vorbi la telefon in timp ce se conduce, dar si pentru  sincronizarea cu dispozitivul Mio.

Disponibilitate

Gama de produse Moov S este disponibila deja pe piata din Romania in marile lanturi de magazine, magazine online si dealeri, la preturile recomandate de producator de 1.099 RON cu inclusiv TVA, pentru modelul Moov S 505 si 1.399 RON cu TVA inclus pentru GPS-ul Moov S 555.

Totodata, in perioada imediat urmatoare Mio impreuna cu reteaua de parteneri anunta promotii atractive pentru utilizatori.

"Introducerea pe piaya din Romania a noii game de GPS-uri Mio cu software Spirit integrat, redefineste sistemul de navigare si marcheaza o noua etapa in strategia tehnologica a companiei de a oferi dispozitive de navigatie complexe pentru a imbunatati experienta de navigare a utilizatorilor", a declarat Laura Samson, country director Mio Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele