IT & C

#moov s760 #if design china 2009 #mio

GPS-ul Mio Moov S760 a fost premiat

Mio Technology a anuntat obtinerea premiului if design china 2009 pentru dispozitivul sau de navigatie Moov S760 .

Mio Moov S760 a fost premiat pentru designul subtire si suportul multimedia, intrare A/V, suport Digital TV si player media.

Un altfel de GPS

Modelul Moov S760 este un dispozitiv exclusivist, conceput pentru cei mai exigenti utilizatori. GPS-ul ofera toata gama de functii a noului software Spirit, inclusiv functia de Ghidare pe benzi de circulatie sau vizualizare simplificata TruMap.

Totodata, sistemul se comporta ca un centru multimedia, permitand vizionarea filmelor, redarea fisierelor cu muzica sau vizualizarea fotografiilor pe un ecran tactil lat, cu o diagonala de 7 inch.

In plus, dispozitivul de navigatie S760 dispune de un meniu intuitiv care permite afisari clare si simplificate ale hartii pentru o citire usoara si optiuni imbunatatite de cautare care faciliteaza identificarea rapida a destinatiei.

Alte premii

Dupa lansarea de la inceputul anului 2009, modelul S760 a castigat in mod constant premii si recomandari din partea expertilor din industrie si a magazinelor de profil din intreaga lume.

Decernarea premiilor iF Design China va avea loc pe 15 octombrie 2009 cu ocazia Ssptamanii Internayionale a Industriei Creative de la Shanghai. Toate produsele premiate vor fi expuse in timpul evenimentului in perioada 15-21 octombrie. GPS-ul Mio Moov S760 este disponibil si in Romania la un pret de 1.799 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele