IT & C

# google plus #google # buton like # buton dislike

Google+ scoate butonul de "Nu-mi place" din YouTube

Integrarea retelei sociale Google + in tot portofoliul de servicii Google ar putea afecta si site-ul YouTube . Unii utilizatori de Google+ au observat ca butoanele de "Like" si "Dislike" din YouTube au disparut, fiind inlocuite cu "+1"-ul Google+.

Noua interfata YouTube nu este deocamdata disponibila pentru toti cei cu cont Google+, insa utilizatorii care au intalnit-o nu par incantati de ea, scrie Geek.com.

Butoanele YouTube de "Like" si "Dislike" ar putea fi inlocuite pentru toti utilizatorii cu o singura optiune echivalenta cu "Imi place": +1.

Chiar daca nu este populara, modificarea face parte din campania agresiva de promovare a retelei sociale Google+. Daca interfata va deveni realitate pentru toti utilizatorii YouTube cu cont Google, singura modalitate de a mai spune "Nu-mi place" pe YouTube va fi un acordarea unui vot pozitiv, +1, pentru un comentariu negativ la adresa clipului video.

Sursa foto: Ubergizmo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele