IT & C

# aniversare google #google #olimpiada londra 2012

Google promoveaza ceremonia de deschidere a Olimpiadei Londra 2012

Google promoveaza printr-un logo special ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Londra 2012, ce va avea loc in data de 27 iulie 2012, la ora 23 (ora Romaniei).

Motorul de cautare Google a dedicat mai multe pagini speciale Olimpiadei Londra 2012, iar ceremonia de deschidere va fi transmisa si online.

Organizata cu un buget de numai 34,5 milioane de euro, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra va fi probabil diferita de opulenta oferita de autoritatile chineze in urma cu 4 ani, la Beijing.

Inspirata de piesa lui William Shakespeare "Furtuna", ceremonia de deschidere a Olimpiadei Londra 2012 este regizata de regizorul Danny Boyle ("Trainspotting", "Slumdog Milionarul"), iar directorul de creatie este regizorul Stephen Daldry ("Billy Elliot", "Orele").

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Londra 2012 vor participa peste 20 de sefi de stat, alaturi de familia regala britanica si numeroase vedete.


Sursa foto: Google.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele