IT & C

Google lanseaza Google Finance

Google a lansat un serviciu financiar in cadrul caruia va funiza stiri din domeniu si informatii despre cursul actiunilor, care va include si un produs chat, incercand astfel sa ocupe o pozitie de top pe piata de profil, dominata de alte companii de Internet si de brokeri. Google Finance utilizeaza un sistem de cautare pe baza de cuvant cheie, facilitandu-se astfel accesul la informatii al celor interesati.

Vom oferi acces rapid si facil la informatiile financiare prin prelucrarea datelor , astfel incat acestea sa fie intelese de toata lumea, a declarat Katie Jacobs Stanton, managerul proiectului. Principalele produse concurente ale Google Finance sunt cele oferite de Yahoo, Microsoft si TheStreet.com.

Informatiile oferite pe Google Finance sunt preluate de la agentii de presa si furnizori de informatii financiare, precum Reuters, Hoover's, Morningstar, Interactive Data si Revere Data. Potrivit lui Stanton, produsul va avea prevazut, in viitor, si spatiu pentru companiile care doresc sa-si faca reclama.

De fiecare data cand apare un nou portal financiar, brokerii online sunt pusi in fata situatiei de a pierde clienti, a afirmat Matthew Bienfang, analist la firma de cercetare TowerGroup.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele