IT & C

#browser google glass #ochelari google #site-uri web google glass

Google introduce primul browser in ochelarii Google Glass

Celebrii ochelari high tech de la Google au primit, ieri, un update indelung asteptat de toti utilizatorii. Este vorba de primul browser integrat Google Glass, prin care cei care folosesc "jucaria" inteligenta pot naviga cu mai multa usurinta pe internet.

"Am explorat moduri prin care tu poti naviga mai adanc si poti primi informatia de care ai nevoie, exact atunci cand ai nevoie", se arata intr-o postare a companiei, citata de Mashable. Pentru a testa noua facilitate, de fapt un update de software, utilizatorii ochelarilor inteligenti trebuie sa activeze optiunea "View website".



Apoi, cu ajutorul touchpad-ului Google Glass se poate naviga pe respectiva pagina de internet. Scrolling-ul se realizeaza prin miscarea inainte si inapoi a unui deget pe touchpad, zoom-ul se poate face cu ajutorul a doua degete folosindu-se aceeasi miscare, in timp ce navigarea pe pagina se face tinand doua degete pe touchpad si miscand capul in directia dorita.

Totodata, compania a imbunatatit si sistemul de comunicare hands-free. Acum, ochelarii pot citi mesajele tale si pot trimite poze cu ajutorul comenzii vocale. In plus, utilizatorii au acces la intreaga lista de contacte din Gmail, nu numai la 10 cat era limita pana acum.

Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele