IT & C

#google #android market #google wallet #dezvoltatori de aplicatii

Google impune Google Wallet dezvoltatorilor de aplicatii din Android Market

Odata cu schimbarea Android Market in Google Play, Google a introdus o noua prevedere care ar putea nemultumi si dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii.

Pentru a-si promova serviciul de plati Google Wallet , compania a decis sa permita achizitiile din cadrul aplicatiilor noi numai prin aceasta optiune de plata.

Aplicatiile noi care folosesc alte modalitati de plata in afara de Google Wallet vor fi eliminate din magazinul de aplicatii Google Play, scrie Ubergizmo.com.

Schimbarea ar putea genera proteste din parte dezvoltatorilor de aplicatii si a utilizatorilor, dar nu este singura masura Google nepopulara din ultima vreme. Unificarea termenilor si conditiilor de utilizare pentru toate serviciile Google a ridicat temeri cu privire la confidentialitatea datelor utilizatorilor. Mai mult, miscarea Google ar putea contraveni legislatiei din Uniunea Europeana si Japonia.


Sursa foto: Talkandroid.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele