IT & C

#google #ipad #google nexus #google nexus 10

Google concureaza cu iPad prin noua tableta Google Nexus 10

Google a lansat o noua tableta, Google Nexus 10, cu specificatii impresionante si noul sistem de operare Android 4.2, Jelly Bean.

La fel ca Google Nexus 7, noua tableta Google Nexus 10 a fost produsa de Samsung si include specificatii excelente la un pret redus fata de concurenta.

Cu un ecran de 10 inci, Google Nexus 10 are o rezolutie de 2560x1600, mai mare decat a noului Apple iPad. Tableta este dotata cu un procesor dual-core A15, GPU Mali T604 si are doua camere foto, de 5 MP si cea frontala de 1,9 MP, scrie Electronista.com.

Noul Google Nexus 10 are spatiu de stocare de 16 GB, conectivitate Wi-Fi, difuzoare frontale stereo si utilizeaza tehnologia NFC.

Sistemul de operare Android 4.2 aduce mai multe imbunatatiri importante, inclusiv optiunea de a crea mai multe conturi de utilizatori cu setari diferite pentru tableta.

Cu o baterie puternica cu autonomie de pana la 9 ore pentru redare video si 500 ore standby, Google Nexus 10 costa doar 400 dolari, devenind astfel cel mai puternic concurent pentru iPad.

Sursa foto: Engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele