IT & C

#google #utilizatori #retea sociala #utilizatori google+

Google+ ar putea depasi o suta de milioane de utilizatori in februarie

Desi Google+ a fost lansat in versiune finala de doar cateva luni, reteaua de socializare a gigantului iternet ar putea depasi o suta de milioane de utilizatori in februarie, scrie Technolog.

Pentru comparatie, retelei sociale Facebook i-au trebuit nu mai putin de patru ani pentru a ajunge la un astfel de numar de utilizatori, mai precizeaza sursa citata. Compania care a facut estimarile privind cresterea Google+ este Ancestry.com, un site care urmareste indeaproape activitatea si evolutia retelei sociale a Google.

Acelasi site care monitorizeaza activitatea retelelor sociale spune ca Google+ ar putea atinge 400 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul lui 2012, ceea ce ar insemna o crestere impresionanta si ar da motive reale de ingrijorare rivalilor de la Facebook. Retea sociala a lui Mark Zuckerberg are in prezent peste 800 de milioane de utilizatori in toata lumea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele