IT & C

Google anunta serviciul Desktop Search

Google Inc. a anuntat aparitia unei aplicatii desktop search versiune beta, care permite utilizatorilor sa caute printre e-mailuri, fisiere, istoric web si chat-uri.
Denumit Google Desktop Search, aceasta noua aplicatie permite utilizatorilor sa gaseasca informatii pe calculatoarele personale usor si rapid ca si prin motorul de cautare pe web Google.
Google Desktop Search este o aplicatie usoara, gratuita, descarcabila, care aduce cautarea Google pe calculatoarele personale. Aplicatia opereaza local pe calculatorul utilizatorului, oferind urmatoarele beneficii: gasirea e-mailurilor, fisierelor sau altele. Utilizatorii pot cauta printre e-mailuri din Microsoft Outlook si Outlook Express, fisiere Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint si texte, istoric Web pe Internet Explorer, si chat-uri mesaje instant AOL Instant Messenger.



Cautare rapida ca si Google. Google.com poate cauta miliarde de pagini web intr-o fractiune de secunda. Google Desktop Search este creat cu aceasi tehnologie, si poate cauta pe un singur hard drive in chiar mai putin timp.
Acces usor la rezultate desktop prin cautarea Google.com. Google Desktop Search permite utilizatorilor sa caute datele din calculator si pe Web in mod simultan.
Rezultate dinamice. Spre deosebire de alte software de cautare care se actualizeaza o data pe zi, Google Desktop Search se actualizeaza in mod continuu.


Asemanator cu celelalte produse Google, Google Desktop Search este creat pe baza respectarii confidentialitatii. Astfel daca un utilizator decide sa caute in mod simultan pe calculator si pe Web, continutul calculatorului nu este accesibil pentru Google.com sau altei persoane, fara acordul utilizatorului. Se pot selecta informatiile unde se doreste cautarea, cu posibilitatea de a retrage informatia oricand.
Google Desktop Search este disponibil la adresa //desktop.google.com.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele