IT & C

# google plus #project glass #realitate augmentata

Google a prezentat Project Glass, ochelari pentru realitate augmentata

Google a lansat o pagina speciala pe reteaua sociala Google+ pentru un prototip de ochelari pentru realitate augmentata: Project Glass.

Spre deosebire de alte prototipuri de ochelari care au lentile transparente pe care sunt proiectate imagini pentru realitate augmentata, Project Glass sunt ochelari fara lentile, cu un proiector lateral.

Deoarece ochelarii pentru realitate augmentata se afla in continuare in dezvoltare, Google asteapta parerilor celor interesati de un astfel de proiect. Pretul unei perechi de ochelari Project Glass ar fi asemanator cu pretul unui smartphone, insa Google nu pare pregatit sa ii lanseze pana la sfarsitul acestui an, potrivit Mashable.com.

Project Glass a fost prezentat si printr-un videoclip publicat de Google, filmat insa la persoana I, pentru a evita una dintre dilemele importante ale consumatorilor: Cum voi arata cu ochelarii?




Sursa foto : Droid-life.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele