IT & C

#hdd #gigabit #nas #verbatim

Gigabit NAS External Hard Drive are 1 TB spatiu de stocare

Noul Hard Disc Extern Gigabit NAS de la Verbatim (Network Attached Storage) permite utilizatorului sa stocheze si sa partajeze fisiere.

Totodata, modelul poate sa creeze directoare in retea, asigurand un dispozitiv de stocare central pentru un birou de dimensiuni mici sau pentru mediul de acasa.

Capacitate de stocare

Utilizatorii Gigabit NAS pot stoca central pana la 1400 de filme, 330.000 de melodii, 1.000.000 de imagini sau orice fel de date de pe disc permitand accesul wireless la continut pentru mai multe computere sau playere media (inclusiv PlayStation3 sau Xbox).

Doua porturi USB 2.0 permit imprimantelor, hard discurilor aditionale si altor periferice sa fie conectate la drive-ul Gigabit NAS, in timp ce rata mare de transfer(conexiune Gigabit LAN)  asigura livrarea continutului in high definition catre alte dispozitive. Serverul TwonkyMedia integrat permite organizarea continutului media de pe NAS dupa anumite criterii.

Spre exemplu muzica poate fi afisata dupa album sau artist permitand media player-elor compatibile UPnP/DLNA sa le "vada" corespunzator si sa le poata reda. Serverul iTunes permite colectiilor muzicale sa fie centralizate si redate via iTunes de pe orice computer din retea. Un client torrent este de asemenea inclus precum si un server FTP.

Setari retea

Reteaua poate fi setata foarte simplu si poate fi folosita cu ajutorul protocoalelor Samba pentru PC si Bonjour pentru Mac. Directoare private pot fi create pentru a permite accesul doar persoanelor autorizate.

Pentru a facilita copiile de siguranta periodice, pachetul include programul Nero BackItUp 4. Verbatim Gigabit NAS va fi disponibil in doua versiuni de 500 GB si 1TB. Pretul dispozitivului nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele