IT & C

#nuvi 1490t #sistem de navigatie #gps #trafic #ecoroute #navteq #garmin

Garmin lanseaza un nou sistem de navigatie Nuvi

Garmin a lansat modelul drum cu www. acasa.ro/nuvi" title="nuvi">nuvi

Nuvi 1490T indruma utilizatorul cu ajutorul ecranului de 5 inch ce detaliaza manevrele ce vor urma si directiile specifice de rulare, precum detaliile semnelor de drum si dungile ce indic? linia corect? de circula?ie. Cu nüvi 1490T, planificarea rutei este la indemana pentru ca sistemul poate salva 10 rute.

Functia de rutare in destinatii multiple face cursa mai eficienta datorita calcului efectuat pentru alegerea celei mai bune rute intre mai multe destinatii. In timpul calatoriilor prin Europa sau America de Nord, utilizatorii vor beneficia de tranzitia fusului orar, ce seteaza automat sistemul la ora corecta a tarii. In plus, un indicator afiseaza limitele de viteza pentru majoritatea drumurilor principale.

" Noul nuvi 1490T este conceput sa ofere soferilor o vizualizare si un control mai bune a traseului, in timp ce le pune la dispozitie functiile care sa-i ajute sa scape de griji iîn timpul calatoriei", a declarat Bogdan Condurateanu, director tehnic la Sheba Distribution, reprezentantul Garmin in Romania.

Echipat cu ecoRoute

GPS-ul nuvi 1490T anunta soferii de accidentele din trafic, drumurile inchise si cele in construcrie. Un receiver de trafic integrat ofera alerte de trafic gratuite, puse la dispozitie de cstre NAVTEQ Traffic si care sunt disponibile in anumite zone.

Nüvi 1490T vine dotat cu ecoRoute, software ce sustine un consum redus de carburanti. Pe langa comenzile privind preferintele de rulare, "cel mai rapid drum" si "cea mai mica distanta", ecoRoute ii lasa pe utilizatori sa aleaga optiunea "consum redus", aceasta fiind cea mai buna modalitate de diminuare a consumului de carburanti si de economisire a banilor.

In plus, modelul nuvi 1490T dispune de tehnologia wireless Bluetooth care isi permite sa apelezi si sa primesti apeluri direct de pe sistemul nuvi. Sistemul poate ancora peste 200 de modele de telefoane cu Bluetooth, iar soferii pot apela numere folosind lista de contacte din telefon, istoria apelurilor, sau baza de date cu punctele de interes preincarcate.

Hartile CityXplorer

Sistemul nuvi 1490T dispune de un mod public de tranzit sustinut de hartile CityXplorer. Acestea sunt disponibile contracost pentru multe destinatii din America de Nord si Europa si pot fi descarcate direct pe sistemul nuvi.

Totodata, hartile CityXplorer permit utilizatorilor sa planifice si sa foloseasca rutele prestabilite ale mijloacelor de transport in comun precum autobuzul, tramvaiul si metroul. Prerul hartilor CityXplorer variaza intre 9 euro si 14 euro, in functie de orasele alese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele