IT & C

#ceas fitness #fr60 #garmin

Garmin lanseaza un ceas fitness

Garmin International Inc a lansat ceasul pentru fitness FR60.

Modelul este cea mai noua realizare Garmin in segmentul premium de recreere si fitness outdoor.

Ce este FR60

FR60 este un ceas fitness avansat ce se conecteaza wireless cu alte dispozitive fitness compatibile cu tehnologia ANT+, adica dispozitivul pentru monitorizarea ritmului cardiac, senzorul pentru picior ce monitorizeaza viteza si distanta parcursa sau echipamente adiacente de fitness.

Modelul a fost conceput in verisuni atat pentru barbati cat si pentru femei si dispune de un stick wireless USB ANT ce se introduce in calculatorul utilizatorului si descarca automat informatiile despre sesiunile realizate stocate pe ceas.

FR60 se sincronizeaza cu calculatorul odata ce se afla prin apropierea acestuia, un cablu de date nemaifiind necesara.

Beneficii


Modelul FR60 poate inregistra informatii detaliate despre sesiuni de antrenament care pot dura pana la 15 ore si 100 de tururi de pista.

Totodata, FR60 inregistreaza datele de la dispozitivul pentru monitorizarea ritmului cardiac,  dispozitivul de picior si echipamentul fitness compatibil ANT+, utilizatorii pot exersa nestingheriti si acasa.

Cu Garmin Connect - site-ul online de antrenament Garmin,  utilizatorii pot introduce automat sesiunile lor, le pot analiza si impartasi cu antrenori, prieteni si familie.

Disponibilitate

Garmin FR60 este disponibil in trei culori, negru, rosu si liliac. Dispozitivul de monitorizare a ritmului cardiac este inclus in pachet. Garmin FR60 va avea un pret recomandat de 740 RON si va disponibil in Romania din luna aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele