IT & C

#navigare #gps #atlasul digital romania #nuvi 550 #garmin

Garmin lanseaza modelul nüvi 550

Nüvi 550 ofera functii precum capacitate de rutare, cartografiere avansata si rezistenta la apa.

Modelul combina functii de navigare foarte bune si este compatibil cu Atlasul Digital al Romaniei.

Bun la toate

Modelul nüvi 550 pare sa fie un obiect nelipsit din activitatile personale. Utilizatorul poate conduce, merge cu bicicleta sau cu vasul pe mare sau pur si simplu poate alege sa se plimbe.

Indicatorul de utilizare a modurilor situat in partea de sus a ecranului selecteaza modul de deplasare. Nüvi 550 este preincarcat cu harti rutiere si topografice.

"Modelul nüvi 550 multi-mode este dispozitivul complet pentru cei ce cauta un sistem de navigare portabil atat pentru masina cat si pentru excursiile in natura", a declarat Bogdan Condurateanu, Director tehnic Sheba Distribution, reprezentantul Garmin in Romania.

De ce anume beneficiezi

Utilizatorul are la indemana directionari pas cu pas, mod de cautare a restaurantelor si posibilitatea descarcarii de puncte Geocache de pe Geocaching.com. Modelul nüvi 550 afiseaza cartografiere digitala cu relief umbrit in altitudine pe ecranul de 3,5 inch rezistent la apa .

Seria dispune de busola, track log si de o baterie atasabila si reincarcabila pentru sesiunile de navigare outdoor prelungite. Ecranului tactil efiseaza cu exactitate locatia curenta prin intermediul functiei Garmin "Unde ma aflu?".

De asemenea cu Garmin Connect Photos, utilizatorii pot alege din milioane de fotografii localizate prin puncte geocache, oferite de comunitatea foto Panoramio Google. Pot descarca fotografii cu coordonatele incluse.

Cand este incarcata aplicatia optionala BlueChart g2 Vision si cartografierea marina Inland Lake Vision, nüvi 550 se descurca de minune pe apa, oferind informatii marine, zonele detaliate cu ape adanci, planuri ale porturilor, zone interzise si multe altele.

Când modelul are incorporat un receiver optional, utilizatorii pot primi informayii la zi de la Traffic Message Channel sau MSN Direct. Continutul dinamic al retelei MSN Direct contine conditiile de trafic, preturi la combustibil, starea vremii , ultimele stiri sau evenimente locale.

Atlasul Difital al Romaniei si disponibilitate

Cu noul Nuvi si Atlasul Digital al Romaniei 2008, utilizatorul are posibilitatea de a descoperi toate punctele noi ale hartii, printre care toate rezervatiile naturale din Romania, toate localitatile din judetul Ilfov, harta Deltei Dunarii refacute, revizuite si adaugite.

Atlasul mai dispune de potecile turistice rutabile in masivele Piatra Craiului si Fagaras, cetati dacice, grecesti , romane, medievale, asezari istorice, sate turistice, podgorii, baraje, targuri de olarit, tesuturi sau pictura, elemente de arhitectura populara si multe altele.

Garmin nüvi 550 este disponibil si in Romania la pretul de 1.339 RON cu Atlasul Digital al Romaniei 2008 preincarcat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele