IT & C

#lg #electrocasnice #garantie extinsa #campanie #5 ani fara griji

Garantia extinsa la electrocasnicele mari si mici

LG Electronics Romania anunta extinderea perioadei de la electrocasnicele mari si mici.

Acest lucru se intampla in cadrul campaniei promotionale " " care se desfasoara in magazinele retailerilor in perioada 20 martie - 30 iunie 2009.

Produsele cu garantie

Consumatorii care achizitioneaza un produs electrocasnic LG inscris in campania promotionala in perioada derularii acesteia beneficiaza de o , intre 3 si 10 ani, pentru urmatoarele produse: aparate frigorifice (frigidere independente si combine frigorifice independente, combine Side-by- Side).

In campanie se incadreaza si masini de spalat si aparate de aer conditionat tip monosplit - 5 ani garantie, motoare Direct Drive incorporate in masinile de spalat LG cu aceasta tehnologie - 10 ani garantie, cuptoare cu microunde - 3 ani garantie pentru magnetron si aspiratoare - 3 ani garantie pentru motor.

"Prin acesta campanie dorim sa intarim increderea consumatorilor ca produsele pe care le cream au un ciclu mare de viata si, in acelasi timp, le ofera siguranta unui produs de o calitate superioara si func?ii care asigura performante optime", a declarat Roh Pan Ock, presedinte al LG Electronics Romania.

Validarea garantiei extinse

Dupa achizitie, inscrierea in promotie se realizeaza prin trimiterea unui SMS la numarul 1835 cu textul LG, urmat de o verificare. Participantul va fi contactat in interval de 10 minute de catre un operator ce va inregistra datele personale, datele facturii si certificatul de garantie in baza de date a promotiei.

In urma verificarii certificatului de garantie, participantul va primi un SMS de validare a inregistrarii, care certifica termenul de garantie extins.

Dupa data incheierii campaniei, consumatorii care au achizitionat un produs in perioada desfasurarii acesteia, pot continua inregistrarea si revendicarea garantiei extinse in perioada 1 iulie - printr-un apel telefonic la numarul 021-2332491. Orice revendicare a garantiei extinse dupa aceasta data nu va fi validata.

"Extinderea garantiei este inca o certificare a calitatii produselor electrocasnice LG", a mai declarat Roh Pan Ock

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele