IT & C

#romania #tableta #galaxy tab #galaxy tab 10.1

Galaxy Tab 10.1, disponibil din 8 august si in Romania

Producatorul sud-coreean Samsung a anuntat ca Galaxy Tab 10.1 , unul dintre cele mai populare dispozitive ale acestui an, va fi disponibil si pe piata romaneasca.

Incepand cu data de 8 august, el va putea fi achizitionat de la dealerii Orange. Deocamdata, nu se cunosc detalii despre pretul acestui tablet PC.

Galaxy Tab 10.1 dispune de cea mai noua versiune de Android, Honeycomb 3.1, oferind experiente multimedia complete si performante avansate de la tranzitii mai rapide intre diverse aplicatii, viteza sporita la navigare la suportul sporit pentru accesoriile USB , scrie financiarul.com.

Noul tablet pc de la Samsung are o grosime de numai 8,6 milimetri si cantareste 570 de grame (WiFi), respectiv 575 de grame (3G).

Galaxy Tab 10.1 vine echipat cu un ecran de 10,1 inci, cu rezolutie de WXGA 1280x800. De asemenea, dispune de doua camere de 3 megapixeli, respectiv 2 megapixeli, care transforma redarea continutului video HD dar si apelurile video intr-o experienta inedita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele