IT & C

#localizare #gadget #loc8or plus #loc8or lite

Gadgetul care previne pierderea frecventa de obiecte

Devenite populare in intreaga lume, dispozitivele Loc8tor ofera un mod pe cat de simplu, pe atat de inventiv pentru a regasi diverse lucruri ratacite.

Folosind technologia Active RFID, acestea reduc frustrarea si durata cautarii obiectelor personale, chei, telecomenzi, genti, portofele, ochelari sau a automobilelor parcate.

Localizare

Loc8tor Lite este un dispozitiv foarte subtire (6 mm) si usor (20 de grame), avand dimensiunile unui card bancar . Dispozitivul va repera pozitiile unor tag-uri de tip mini-breloc, care se vor atasa initial obiectelor "puse sub urmarire".

Cautarile pot continua dincolo de usi si pereti, utilizatorul fiind ghidat asupra directiei atat prin sunete care cresc in intensitate si in frecventa, cat si prin leduri gradate in rosu, galben si verde.

Este necesara o simpla o rotatie de jur imprejur pentru a afla directia care trebuie urmata. Ledurile se vor aprinde in functie de puterea semnalului. Raza maxima de actiune a dispozitivului Loc8tor Lite este de 120 de metri, aria de cautare fiind suficient de mare in majoritatea scenariilor de utilizare.

Doua variante


Loc8tor Lite poate urmari simultan pana la 4 tag-uri, fiecaruia fiindu-i asociat cate un buton gravat astfel incat sa poata fi folosit si de catre nevazatori . Loc8tor Plus este modelul superior care ofera si functia de alertare, prevenind pierderea sau furtul lucrurilor.

Totodata, adultii vor fi alertati in cazul in care copiii sau animalele de companie vor depasi un anumit perimetru sigur prestabilit. Din aceasta privinta, efectuarea cumparaturilor in marile centre comerciale , plimbarile prin parc, asteptarile in aeroporturi sau gari, excursiile montane sau mersul la plaja vor presupune mai putine griji.

Loc8tor Plus poate repera pana la 24 de tag-uri si este compatibil si cu accesoriile modelului Lite. Aditional, tag-urile Loc8tor Plus dispun de cate un buton de "panica", care alerteaza supraveghetorul la simpla apasare de catre persoana aflata in dificultate.

Disponibilitate

Gadget-urile Loc8tor Lite si Loc8tor Plus sunt disponibile pentru prima data in Romania, iar preturile recomandate sunt de 295 RON, respectiv 595 RON cu TVA inclus.

"Cu Loc8tor poti elimina disconfortul generat de pierderea cheilor, a ochelarilor, a portofelului sau a altor obiecte personale . Cu mult mai tensionant este momentul in care iti dispare animalul de companie sau, mult mai grav, constientizezi ratacirea unui copil intr-un centru aglomerat sau intr-un parc", a declarat Valentin Haicu, reprezentantul Loc8tor in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele