IT & C

#spyware #antivirus #virus bulletin #g data software

G Data TotalCare laudat de Virus Bulletin

G Data Software , reprezentata in Romania de IT Sistem Services, prezinta rezultatul testului realizat de specialistii in testarea software-ului antivirus ai publicatiei britanice Virus Bulletin .

Solutia aleasa pentru acest test a fost G Data TotalCare 2010, o solutie complexa a gamei 2010, care se adreseaza atat utilizatorilor de desktop-uri, cat si celor de notebook-uri.   

Impresii Virus Bulletin

Protectia exhaustiva realizata de cuplul format din cele doua motoare trimite un apel puternic celor mai exigenti utilizatori de PC-uri care sunt indemnati sa incerce solutia pentru linistea lor.

Cei de la Virus Bulletin au declarat ca G Data TotalCare se remarca prin modul de prezentare si design, deschizand multiple posibilitati de personalizare a setarilor de finete utilizatorilor experimentati, dincolo de inclinatiile pur tehnice.

Utilizatorului obisnuit ii este furnizat un nivel de protectie impotriva atacurilor mai mult decat satisfacator: programul ruleaza invizibil in background si nu presupune nici un fel de efort din partea acestuia.

In vasta categorie de produse care au trecut prin VB Labs exista o puternica tendinta de a sacrifica gradul de configurare pentru cel de utilizare sau invers, insa atunci cand un produs reuseste sa le combine in mod eficient, iese in evidenta, precum solutia G Data.

Nivel de securitate antivirus

G Data TotalCare 2010 se situeaza la un nivel de securitate considerat perfect pentru navigarea si efectuarea cumparaturilor online, pentru trimiterea si primirea in siguranta a e-mail-urilor, pentru chat si pentru efecutuarea de plati online .

Totodata, software-ul ofera protectie anti-spyware, firewall, anti-spam, protectie impotriva infractionalitatii online, control parental, backup si recuperare de date, security tuning. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele