IT & C

#imation #imagini #poze #fotografii #familie #acasa #cartuse #toner #imprimanta

Fotografii de familie in culori de inalta calitate din tonere reciclate

Imation Europe si-a extins portofoliul de produse cu cartusele remanufacturate profesionale. Toate cartusele sunt produse din componente fie noi, fie reciclate, astfel incat sa corespunda specificatiilor produselor de marca originale.



cartuse refolosite

Refolosind cartusele, Imation este mai eficient in procesul de productie, economiseste materia prima si ca atare poate sa ofere cartuse la costuri mai mici si sa genereze mai putine deseuri.

Totusi, imaginile printate pe hartie vor acea culori foarte vii. Totodata, Imation are o gama larga de cartuse pentru faxuri si imprimante laser este compatibila HP, Canon, Lexmark, Brother, IBM, Panasonic, Kyocera si Samsung.

Reciclare


Cartusele de inalta calitate remanufacturate de Imation sunt initial dezasamblate si curatate minutios, dupa care toate partile uzate sunt inlocuite pentru a asigura printuri de o excelenta calitate si un nivel de performanta similar cu cel oferit de producatorii de echipamente originale.

Fiecare cartus contine un tambur nou, toner nou, parti componente reconditionate sau inlocuite si o carcasa de plastic reciclat. Procesul de remanufacturare utilizat de Imation permite companiei sa ofere un inalt nivel de performanta la costuri scazute.

Disponibilitate

Noile cartuse remanufacturate de la Imation sunt disponibile prin distribuitorii, vanzatorii en-gros, resellerii si e-tailerii Imation din Europa.

"Deoarece cartusele remanufacturate utilizeaza parti componente reciclate, costurile de productie sunt semnificativ mai mici decat pentru o imprimanta noua", a declarat Patrick Bertschat, Product Manager in cadrul Toner Solutions Imation.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele