IT & C

#hd #legria #canon

Forte noi pentru serie de camere video Legria HF R

Canon extinde gama de camere video Legria prin lansarea seriei Legria HF R, o colectie de camere video usoare in greutate, capabile de inregistrari Full HD.
 

Fiecare model detine tehnologia de imagine Canon impreuna cu o serie de optiuni usor de utilizat ce simplifica filmarea si partajarea continutului video.

Canon in HD

Seria este echipata cu sistemul Canon HD Camera, integrand un senzor HD CMOS , zoom optic 20x, lentile video Canon HD si procesorul de imagine DIGIC DV III. De asemenea, tehnologia Smart Auto este incorporata, ajuta utilizatorii mai putin experimentati sa obtina cele mai bune rezultate video indiferent de conditii.

Introdus pentru prima oara la camerele foto digitale, modul Smart Auto este acum optimizat si pentru camerele video HD. Tehnologia Intelligent Scene Detection garanteaza obtinerea înregistr?rilor de calitate prin identificarea tipului de filmare si alegerea setarilor optime potrivite pentru situatia curenta. Recunoscand pana la 31 de scene diferite, fara ajutor din partea utilizatorului, modul Smart Auto face toate modificarile in mod automat.

Video pe YouTube

Legria HF R18 si Legria HF R16 ofera utilizatorilor o modalitate noua si uaoara de a converti continutul video la formate usor de partajat online. Ambele modele integreaza un nou utilitar pentru conversia de la HD-la-SD, si optiunea Easy Web Upload pentru a permite partajarea online.

Odata realizat? conversia si stabilita conexiunea la PC, softul PIXELA ImageMixer localizeaza automat clipurile video si permite utilizatorilor sa se autentifice, sa incarce si sa posteze comentarii despre inregistrare, cu doar cateva clic-uri. De asemenea, pot fi stocate si detaliile contului de utilizator, oferind o cale rapida de acces la YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele