IT & C

Flash drive de 64 GB

Daca v- ati saturat sa comprimati la maxim toate jocurile descarcate (ilegal) de pe net sau daca nu va incap albumele alea cu muzica luata cu DC++ pe flash -ul de 256 de MB, am gasit noi o solutie. Am spus, am gasit, nu am inventat. Cu asta s-au ocupat cei de la compania Kanguru Solutions. "Kanguru Flash Drive Max" este, probabil, cel mai mic dispozitiv portabil, cu o greutate de numai 18 grame si care are o capacitate de nu mai putin de 64 GB. Ce ati putea face cu un asemenea gadget ?
Ei bine, ati putea transporta sau, pur si simplu, ati putea stoca o cantitate imensa de informatie: echivalentul a 90 si ceva de compact discuri sau tot atitea filme. Avind dimensiuni mai mici decit un pachet de guma , nu cred ca ar trebui sa va faceti prea multe probleme in legatura cu transportul lui. Totul este sa nu il pierdeti, pentru ca, in afara de filmele, mp3-urile sau cine stie ce documente cu secrete de stat stocate pe el, pierdeti si o suma nu chiar asa rotunjoara, dar cam maricica: 2.799 de dolari, atit cit costa "jucaria".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele