IT & C

Flamingo ofera cea mai performanta solutie de editare video profesionala neliniara

Incepand din acesta luna, Flamingo, unic distribuitor autorizat al produselor companiei Pinnacle Systems in Romania , va comercializa Pinnacle Edition PRO 5, ultima versiune din gama produselor de editare video si de software de creare de DVD-uri .

Util celor care fac inregistrari video, educatorilor si celor pasionati de acest domeniu, noile trasaturi cheie ale Pinnacle Edition PRO 5 imbunatatesc fluxul de editare si-i ajuta pe producatori sa creeze materiale video profesionale.

Noul procesor grafic de accelerare in timp real (AGP), care functioneaza cu efecte video 2D si 3D, permite editorilor sa proceseze mai multe materiale video, grafice si efecte in timp real. Pinnacle Edition foloseste o arhitectura creata pentru a oferi performanta imbunatatita pentru viitoarele actualizari ale procesorului sistemului si ale procesorului grafic.

Editorii pot crea DVD-uri prin editare directa, eliminand procesul inutil de export si import al fisierelor prin crearea unei aplicatii separate. Cu optiunile de editare ale Pinnacle Edition, producatorii de DVD-uri pot acum crea structuri de meniuri sofisticate, meniuri in miscare si butoane in miscare folosind instrumentele de editare obisnuite ale Pinnacle Editing.

Solutiile media digitale de la Pinnacle Systems sunt folosite in intreaga lume in transmisii televizate, editare video, creare de DVD-uri si CD-uri cu continut multimedia, precum si pe Internet. Lider recunoscut in industrie, compania a primit opt prestigioase premii Emmy pentru inovatiile tehnice si calitatea superioara a tuturor liniilor de produse.

Grupul Flamingo a realizat in anul 2002 o cifra de afaceri totala de 63,7 milioane dolari, cu o prognoza pentru anul 2003 de 72 milioane dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele