IT & C

Flamingo lanseaza programul national "Digital Home"

Pana pe 31 decembrie 2005 Flamingo deruleaza la scara nationala prima etapa a programului "Digital Home". Programul se inscrie in demersul Flamingo de promovare in Romania a conceptului de "casa digitala" prin facilitarea accesului oricarui consumator la solutiile integrate ce compun acest concept.
In prima etapa consumatorii vor putea achizitiona solutii de display ce stau la baza casei digitale printr-un sistem de rate inovator: fara dobanda, fara timp de asteptare , fara acte suplimentare, doar prin simpla prezentare a buletinului. Produsele pot fi achitate in trei rate si primite pe loc. Cei care fac achizitii in aceasta prima etapa a programului devin totodata si posesorii unui Digital Home Card, pe baza caruia vor participa si in etapele urmatoare. "Digital Home este un concept inovator pe piata romaneasca in care noi credem si de aceea oferim sansa fiecarui roman sa-si construiasca pas cu pas, cu efort minim, o casa digitala. Interesul fata de acest subiect exista inca de la inceput, acum facilitam si accesul la aceste produse. Suntem convinsi ca rezultatele vor fi cele scontate", a declarat domnul Eduard Samson, presedintele Flamingo Computers.
"Digital Home" reprezinta o experienta digitala complexa si completa, care presupune combinarea tehnologiilor audio-video, securitate, iluminat si confort termic , dezvoltate in jurul unui PC, pentru a obtine un sistem integrat si personalizat pus la dispozitia utilizatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele