IT & C

#mozilla #firefox #firefox 4

Firefox 4, 5, 6 si 7, pana la sfarsitul lui 2011

Programatorii Mozilla vor sa lanseze in acest an nu mai putin de patru generatii distincte, de la Firefox 4 pana la Firefox 7.

Echipa Mozilla vrea sa lanseze patru versiuni diferite ale programului in acest an. Programatorii spera ca aplicatia sa fie optimizata atat de bine, incat nicio comanda a utilizatorului sa nu impuna timpi de asteptare mai mari de 50 milisecunde.

Dupa ce lucreaza la Firefox 4 din 2008, programatorii vor sa grabeasca ritmul de dezoltare si lansare a noilor generatii ale browserului web, potrivit go4it.ro.

firefox 5 va include in mod standar add-onu-ri ca Account Manager si F1 Simple Sharing si va fi prima versiune care ofera suport oficial pentru versiunea pe 64 biti a sistemului de operare Windows 7 .

Firefox 6 va aduce impunatatiri in suportul pentru aplicatii web si optimizari JavaScript . Aceasta generatie va oferi si suport pentru sistemul de operare Mac OS X 10.7.

Firefox 7 va fi reorganizat intr-un sistem modular, de permite performanta mai buna si cresterea stabilitatii aplicatiei. Acest lucru va fi posibil prin rularea ca procese separate a interfetei, add-on-urilor si paginilor web deschise.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele