IT & C

#film #facebook #miramax # inchiriere filme

Filmele produse de Miramax, disponibile pe Facebook

Utilizatorii Facebook din Turcia, Marea Britanie si SUA au ocazia sa inchirieze o serie de filme produse de studiourile Miramax , conform AFP.

Prima varianta a acestei aplicatii permite vizionare de filme, fara ca acestea sa fie descarcate (streaming). In functie de feedback -ul utilizatorilor, aplicatia ar putea fi modificata.

Filmele vor putea fi inchiriate pentru trei dolari, achizitiile urmand sa fie efectuate pe platforma de plati a Facebook.

"Scopul nostru este de a le oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona filme si de a le pastra", au declarat oficialii Miramax.

De asemenea, si compania britanica BBC Worldwide va fi prezenta pe Facebook. Ea urmeaza sa distribuie episoade din emisiunea " Top Gear ", la pretul de aproximativ un euro.

Din pacate, episoadele din "Top Gear" vor fi disponibile numai pentru internautii din Europa, SUA, Australia, Canada si Noua Zeelanda .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele