IT & C

#romania #fifa 2010 #sony #playstation 3

FIFA 2010 a fost anuntat oficial si in Romania

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, FIFA 2010 a fost anuntat si in Romania.

Versiunea pentru PlayStation 3 este disponibila acum si in magazinele de pe piata autohtona.

Si pentru alte sisteme

Jocul FIFA 2010 a fost deja lansat si in versiunea pentru dispozitivele mobile si poate fi achizitionat prin serviciile Orange World si Vodafone Live ! Electronic Arts , creatorul FIFA 10 , pune la dispozitia doritorilor si jocul pentru consolele Xbox 360, Wii, PC, PlayStation2, PSP si iPhone.

Asemenea jocului pentru mobile si cel dedicat altor platforme vine cu o serie de imbunatatiri printre care se numara si noul sistem de dribling care ajuta gamer-ul sa controleze mai bine mingea de joc. Totodata, jocul vine cu un sistem imbunatatit de administrare si 50 de elemente noi.

Alte detalii

Utilizatorii de Nintendo DS vor trebui sa mai astepte. Data oficiala de lansare in Europa a versiunii pentru aceste console este de 16 octombrie 2009.

Este posibil ca asemenea variantelor pentru alte platforme, cea pentru Nintendo DS sa vina cu aceelasi sistem de echipe din 24 de ligi nationale si 41 de echipe nationale, inclusiv cea din Romania.

In magazinele din Romania FIFA 2010 poate fi achiztionat la pretul de 139 RON, versiunea pentru PC, iar jocul compatibil cu Xbox, PS3 si Wii costa 199 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele