IT & C

#eset #eset family pack #eset nod32 antivirus #eset smart security

Family Pack pentru ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, oficial in Romania

ESET lanseaza exclusiv pentru piata din Romania o noua modalitate de licentiere retail pentrusolutii de securitate  eset nod32 antivirus si ESET Smart Security.

Produsele retail din seria eset family pack ofera acum utilizatorilor posibilitatea sa instaleze suita de protectie pe doua calculatoare simultan.

Doi la pret de 1

ESET Family Pack ajuta consumatori care detin doua calculatoare sa isi protejeze activitatile online si nu numai, fara a mai fi nevoiti sa plateasca integral a doua licenta, economisind astfel peste 70% din pretul acesteia. Pentru cei care doresc sa foloseasca mai mult de doua licente, solutiile de licentiere corporate de la ESET prezinta o serie de avantaje.

Printre acestea se numara posibilitatea de securizare a unui numar oricat de mare de calculatoare si optiuni de administrare centralizata sau de la distanta a acestora, gandite atat pentru segmentul home office cat si pentru marii clienti corporatisti.

"Printr-un calcul simplu se poate observa ca, acum, achizitionand produsele ESET Family Pack, consumatorul economiseste 70% din pretul celei de-a doua licente pentru ESET NOD32 Antivirus, iar  in cazul produsului eset smart security economia urca pana la 83%", spune Andreea Sporis, director de vanzari AxelSoft IT Group, distribuitorul exclusiv in Romania al solutiilor ESET.

In Romania

Noile produse sunt disponibile in reteaua de parteneri nationali ESET, care numara peste 400 de parteneri activi, dar si in cele mai importante lanturi de magazine IT sau magazine online din Romania. Ambele produse din seria Family Pack  vor fi oferite in editie limitata si vor completa gama actuala de produse de securiate gandite pentru segmentul retail.

"Studiind tendinta de cumparare inregistrata in segmentul clientilor de solutii antivirus retail putem vorbi de o   crestere a numarului  de clienti  pentru un produs cu licentiere multipla si tocmai de aceea am decis sa oferim acum aceste solutii"
, a mai declarat Andreea Sporis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele