IT & C

#exmor #handycam #sony

Familia de camere video Sony Handycam se bucura de noi veniti

Noua serie colorata de camere video Handycam de la Sony, pentru 2010, beneficiaza de cele mai noi tehnologii de imagine si functii.

Astfel, anul 2010 aduce familia Handycam la numarul de zece cu modele care inregistreaza continutul atat pe cardurile de memorie, cat si pe memoria interna flash.

Modele mai inteligente

Modelele de top cu inregistrare HD pe memoria flash si pe HDD (CX550V, XR550V, CX350V, XR350V, CX305) dispun de un obiectiv de inalta calitate Sony G, cu capabilitati sporite de inregistrare superangulara ce acopera un camp vizual de aproximativ doua ori mai mare in comparatie cu camerele video Handycam anterioare.

Performantele superangulare ale modelelor CX550V/XR550V sunt asigurate de obiective de top de 29,8 mm pentru inregistrarea video si 26,3 mm pentru fotografii (echivalent 35 mm), incorporate intr-un corp si mai mic decat al modelelor anterioare. Mai mult, obiectivul superangular optional (VCL-HGA07B) ofera un camp vizual si mai mare pentru pana la 22,4 mm.

Un slot pentru cardurile de memorie PRO Duo si SD/SDHC (disponibile separat) satisface preferintele personale ale fiecaruia. Exista o gama variatade accesorii optionale de la Sony care vor ajuta utilizatorul sa beneficieze la maximum de dispozitivul Handycam.

Imagini mai bune

In timpului filmarii din mers, modelele mid si de top de camere video HD Handycam sunt mai performante datorita tehnologiilor de reducere a tremurului imaginii. Noul mod de stabilizare a imaginii SteadyShot se alatura sistemelor de stabilizare optica si electronica.

Dezvoltat de Sony, senzorul CMOS Exmor R , cu sensibilitate 2x, este acum disponibil la toate modelele HD Handycam, precum si la modelul SD DCR SX73. Design-ul cu iluminare din spate permite camerei sa captureze si mai multa lumina pentru zonele fotosensibile ale dispozitivului. Aceasta caracteristica creste sensibilitatea, in comparatie cu senzorii care utilizeaza o structura conventionala de iluminare din fata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele