IT & C

#messenger #iphone #facebook #utilizatori #smartphone

Facebook va dezvolta o functie noua pentru messengerul de pe iPhone si telefoanele cu Android

Comunicarea prin Facebook Messenger va fi din ce in ce mai usoara pentru utilizatorii de iPhone si pentru cei care au telefoane cu sistem de operare Android.

Mai exact, detinatorii de smartphone-uri vor putea trimite in curand mesaje vocale prin intermediul Facebook Messenger. Desi aceste mesaje sunt limitate ca timp si nu pot fi mai lungi de un minut, aceasta functie este va fi, cu siguranta, pe placul utilizatorilor de Facebook.

Acelasi mesaj poate fi inregistrat o singura data si trimis ulterior catre unul sau mai multi prieteni dintr-o singura comanda.

Totusi, nu toata lumea considera ca aceasta noua functie este utila sau necesara. Unii dintre utilizatori au discutat deja pe forumuri si bloguri despre aceste mesaje vocale si au pus deja verdictul: nu este o decizie inspirata, mai ales pentru ca mesajele de tip text sunt mai comode si mai practice decat cele vocale.

Sursa foto: sbnation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele