IT & C

#poze #facebook #utilizatori #pastreaza poze #poze sterse

Facebook pastreaza in continuare pozele sterse de utilizatori

Facebook intampina noi critici cu privire la durata pentru care pastreaza informatiile sterse de utilizatori . Reteaua sociala mai pastreaza inca poze sterse de catre utilizatori din 2009.

La trei ani dupa primele probleme cauzate de serverele Facebook care pastrau pozele sterse ale utilizatorilor, compania nu a rezolvat inca problema.

Chiar daca pozele dispar din profilul Facebook, o mare parte din ele mai sunt accesibile pentru cei care au salvat linkul direct al pozei.

Reteaua sociala a fost criticata pentru modul in care isi trateaza utilizatorii si a implementat o noua regula: stergerea pozelor dupa 45 de zile. Noua politica Facebook nu a fost insa aplicata si la serverele mai vechi ale companiei, care pastreaza inca poze .

Unele poze care mai pot fi accesate si acum au fost sterse inca din 2008, potrivit ArsTechnica.com. Reprezentantii Facebook sustin ca problema va fi rezolvata in cel mult doua luni.



Sursa foto: Webmasterpoint.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele