IT & C

#facebook #socializare #schimbare #modificare #postari #Timeline

Facebook: pagina de Timeline se va schimba din nou

Compania Facebook face schimbari dupa schimbari pe site-ul de socializare. Mai exact, urmeaza o modificare a paginii Timeline, care va fi pe partea dreapta, incadrata intr-o singura coloana.

Se pare insa ca cea mai importanta schimbare nu este la nivel de pozitie, ci la nivel de aspect.

Reprezentantii Facebook au declarat ca isi doresc sa simplifice cat se poate de mult pagina de Timeline si sa afiseze pe o singura pagina toate postarile utilizatorului.

Motivul schimbarii a fost clarificat chiar de catre Rose Yao, coordonatorul de produs pentru FacebookOpen Graph: "Stiu de la utilizatori ca Timeline-ul in forma lui actuala este destul de greu de urmarit. Incepand de astazi toate postarile vor fi afisate pe partea dreapta, iar fotografiile, muzica si cele mai recente activitati se vor gasi pe partea stanga".

Aceasta schimbare nu va fi disponibila pentru toata lumea din acest moment. Ca si in cazul celorlalte schimbari aduse retelei de socializare, aceasta va fi integrata in mod treptat.



Sursa foto: mashable.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele