IT & C

#optiuni noi #antivirus #facebook #antimalware

Facebook introduce noi optiuni antivirus si antimalware

Facebook ofera o noua functie utilizatorilor retelei sociale: Malware Checkpoint. Utilizatorii vor putea alege din 3 variante antivirus si antimalware pentru a-si verifica daca sunt victimele unui virus.

Recomandata utilizatorilor care au observat activitati neobisnuite in contul Facebook si banuiesc ca au o problema malware, functia Malware Checkpoint blocheza contul din reteaua sociala pana la verificarea computerului.

McAfee Scan and Repair, aplicatie ce poate fi accesata la adresa on.fb.me/infectedMcA, descarca o mica aplicatie pentru scanarea PC-ului, timp in care pagina Facebook ramane deschisa, scrie Geek.com. Abia la finalizarea scanarii, contul Facebook poate fi accesat din nou.

O alta solutie propusa de Facebook este Microsoft Security Essentials (la adresa on.fb.me/infectedMSE), suita de programe ce poate fi instalata grauit si verifica in mod regulat daca PC-ul a fost infectat cu un virus sau malware.

Pentru utilizatorii de Mac, sugestia Facebook este accesarea paginii Apple Security Updates, de unde pot descarca gratuit cele mai noi unelte de protectie impotriva amenintarilor online.



Sursa foto: Jobsnhire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele