IT & C

#demonstratie #smartphone #tableta #Eye Tribe #control ocular

Eye Tribe a prezentat primul sistem de control ocular din lume

In timp ce Samsung Galaxy S4 se lauda cu un "Smart Scroll", optiune care permite navigarea prin inclinarea telefonului, Eye Tribe a prezentat primul sistem de control ocular din lume, care ofera un mod mult mai complex de a controla o tableta sau un smartphone prin miscarile ochilor.

Eye Tribe a facut o noua demonstratie a capacitatilor sistemului de control ocular la conferinta Demo Mobile din San Francisco si a anuntat ca sistemul sau creat pentru smartphone-uri si tablete Android va fi disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii incepand cu luna iunie.



Prezentata drept primul sistem de control ocular din lume, tehnologia Eye Tribe permite utilizatorului sa navigheze pe telefon sau tableta in browser doar prin miscarile ochilor, sa joace jocuri si chiar sa deschida ecranul gadgetului printr-o simpla privire.

Primele demonstratii au aratat ca sistemul de control ocular functioneaza si pentru jocuri la care viteza este foarte importanta, ca Fruit Ninja.

Sursa foto: startupweekend.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele