IT & C

#evoMAG.ro #microsoft office #licenta microsoft office #oferte evoMAG.ro #promotii evoMAG.ro

(P) evoMAG te licentiaza in Office!

Pentru ca performanta se invata de mic, evoMAG ofera pentru tine sau copilul tau licenta Office 2010 la preturi promotionale!

Fie ca achizitionezi doar cartela de activare a licentei sau pachetul complet, te vei bucura de intregul pachet Microsoft Office la doar un click distanta.

Office Home and Student 2010 poate fi activat pur si simplu cu ajutorul licentei PKC – Product Key Card, care deblocheaza o licenta de Office 2010 adresata unui singur PC, venind astfel in ajutorul tuturor celor ce au nevoie de un ajutor de nadejde in activitatea de birou.

Licenta iti aduce Word, Excel, PowerPoint si OneNote 2010, putand astfel sa te bucuri de puternicele instrumente de redactare si organizare a activitatii tale intr-un mod cat mai profesionist si eficient!

O poti achizitiona acum de la evoMAG fie in limba romana, fie in limba engleza la pretul promotional de numai 410 ron.

Daca iti doresti varianta FPP – Full Package Product, primesti pachetul complet cu DVD de la evoMAG. Pachetul este disponibil tot in doua variante: licenta in limba romana la doar 469 lei si licenta cu DVD in limba engleza la pretul de 479 lei.


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro  este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are, in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele