IT & C

#ipad #tableta #evolio # evolio neura # concurent ipad

Evolio Neura, tableta romaneasca ce vrea sa concureze cu iPad

Compania Televoice a lansat tableta Evolio Neura, ce ruleaza Android si ar putea concura cu iPad pe piata din Romania.

Evolio Neura este dotata cu un chipset Nvidia Tegra 2 cu procesor dual core la 1 GHz, 512 MB sau 1 GB RAM, in functie de model si o memorie interna de 16 GB, potrivit go4it.ro.

Afisajul folosit este de 9,7 inci, cu rezolutie de 1024x768. Producatorul sustine ca afisajul este identic cu cel folosit pentru iPad 2.

Evolio Neura ruleaza sistemul de operare Android 2.2 , deoarece producatorii au considerat ca ultima versiune, Android 3.0, este instabila.

Tableta Evolio are si un ecosistem propriu, cu aplicatii special dezvoltate pentru ea adresate domeniului business. Tableta ofera, printre altele, suport software pentru conferinte VoIP si Mobile VPN.

Evolio Neura este disponibila in doua variante: WiFi (1.500 lei) si 3G (1.900 lei), versiune dotata si cu mai multa memorie RAM.

Tableta romaneasca dispune si de un port USB 2.0, unul microUSB pentru computere, dar si slot microSD pentru carduri de memorie si iesire HDMI pentru suport video full HD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele