IT & C

#it&c #LLP Dynamics #LLP Dynamics Romania #llpdynamics.ro

Eveniment de succes pentru clientii LLP Dynamics

ADVERTORIAL

Bucuresti, 6 decembrie 2012 — LLP Dynamics Romania, una dintre cele mai importante companii de consultant a din Europa Centrala si de Est, a implinit anul acesta 15 ani de activitate pe piata locala. Combinand expertiza regionala existenta la nivelul grupului si experient a acumulata pe piata locala, LLP Dynamics Romania a realizat peste 300 de implementari de succes ale solutiilor Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics AX.


“LLP Dynamics Romania si-a consolidat pozitia pe piata de solutii ERP din Romania, avand in portofoliu nume importante de pe piata autohtona. De asemenea, cu toate ca ciclul de viata al unei solutii ERP este cuprins undeva intre cinci si sapte ani, noi ne bucuram sa avem si acum in portofoliu clienti din primii ani ai companiei. Stihl Romania este unul dintre primii clienti de Microsoft Dynamics NAV, integrand procesele de afaceri de aproape 15 ani cu aceasta solutie. Eni Romania este un alt client important care utilizeaza solutiile Dynamics de mai bine de zece ani. Acesta este unul din motivele pentru care relatia cu clientii este foarte importanta pentru noi”, a declarat  Anca Lazarescu, Sales Director - LLP Dynamics.


LLP Club Party 2012 – edit ia cu numarul 15

In data de 28 noiembrie, LLP Dynamics a organizat  editia cu numarul 15 a evenimentului traditional dedicat clientilor si partenerilor de solutii Microsoft Dynamics.  Evenimentul a fost organizat anul acesta in doua sectiuni, acestea fiind dedicate aplicatiilor Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics AX. S-au prezentat principalele noutati incluse in ultimele versiuni ale celor doua solutii, precum si cateva aplicatii complementare. Seria de evenimente LLP Dynamics este parte integranta a strategiei companiei, anul acesta dorindu-se, mai mult ca oricand, ca mesajul de multumire adresat clientilor si partenerilor sa aiba ecoul potrivit. Participarea si feedback-ul din partea celor prezenti (peste 50 de persoane) a confirmat organizarea a inca unui eveniment de succes de catre echipa LLP Dynamics.

In cadrul evenimentului, Ioana Razvan, Dynamics Business Group Lead Microsoft Romania, a acordat LLP Dynamics premiul care atesta intrarea in grupul de elita al partenerilor Microsoft Inner Circle.  “LLP Dynamics este primul partener Microsoft Dynamics din Romania care primeste  acest statut de prim rang in randul partenerilor Microsoft. Acest titlu ii asigura intrarea intr-un un grup de elita, format din partenerii strategici Microsoft Dynamics de pe glob, cu realizari in vanzari ce o claseaza in cel mai inalt esalon al ret elei din care face parte”, a precizat Ioana Razvan.


Despre LLP Dynamics

LLP Dynamics este parte a grupului LLP Group. LLP Group furnizeaza servicii de consultant a si software companiilor locale si internat ionale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. Anul acesta LLP Group a implinit 20 de ani, iar filiala din Romania 15 ani de activitate pe piata autohtona.

LLP Dynamics este specializat in implementarea de solutii software de business ERP – Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics AX - pentru companii multinationale si locale. Cu o vasta experienta de peste 240 de implementari de Microsoft Dynamics NAV si peste 60 de implementari Microsoft Dynamics AX, LLP Dynamics este unul din cei mai experimentati parteneri Microsoft Dynamics din regiune.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati //www.llpdynamics.ro/


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele