IT & C

#eset antivuris #nod32 #security #virus #malware #romania

ESET Antivirus pentru securitatea companiilor

ESET vine mai aproape de companiile interesate de securitatea datelor prin doua oferte speciale de discount .

Astfel ESET prezinta 25% pentru migrarea catre o licenta ESET destinata companiilor si 40% pentru achizitionarea unei licente pentru serverul de mail.

ESET Full Pack

ESET propune protejarea integritatii, confidentialitatea si imaginea securizand avantajos datele si comunicarea din compania. ESET iti ofera: 40% discount la achizitionarea licentiei serverului de mail impreuna cu statiile de lucru.

Prin ESET Full Pack se protejeaza compania reducandu-se in acelasi timp costurile. Daca se achizitioneaza sau reinoiesti licenta antivirus pentru PC-uri utilizatorul beneficieza de 40% reducere pentru achizitia licentei pentru serverul de mail.

Oferta se poate accesa in intervalul 3 August - 15 septembrie si nu este limitata cantitavi. Specialistii ESET  stau la dispozitie 7 zile din 7, 24 de ore pe zi, cu suport complet in limba romana.

Licenta electronica

Licenta electronica destinata companiilor prezinta un discount in valoare de 25%. Pe situl oficial ESET din Romania exista toate detaliile acestei oferte de upgrade competitiv.

Solutiile de securitate ESET beneficiaza de suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, in limba romana, fara costuri suplimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele