IT & C

#hspa #mobil #modul broadband #ericsson

Ericsson prezinta un nou modul de broadband mobil

Ericsson prezinta un nou modul de broadband mobil, proiectat special pentru a integra conexiuni wireless de mare viteza intr-o noua generatie de echipamente electronice .

Pe masura ce utilizatorii isi doresc tot mai mult libertatea si mobilitatea conferita de acces broadband integrat direct in echipamente, noul modul Ericsson pentru electronice reprezinta atingerea unei noi etape catre o comunicare universalizata.

Aplicatii pentru modulul Ericsson

Proiectat pentru a putea fi implementat in dispozitive de tip e-book reader, in echipamente de navigare GPS sau in alte electronice portabile, modulul pentru electronice ar putea fi inclus pe viitor chiar si in playere media sau alte bunuri de folosinta indelungata, pe masura ce tehnologia broadband mobil devine o parte tot mai importanta a vietii de zi cu zi.

Noul modul Ericsson, denumit C360w, le ofera producatorilor de electronice o solutie de conectivitate flexibila si autonoma, absolut necesara pentru a sustine urmatoarea generatie de echipamente intuitive si inovatoare.

De trei ori mai mic decat modulele Ericsson precedente, C3607w este completat de un program vast de aprobare din partea operatorilor si de protectie a proprietatii intelectuale, facilitand astfel integrarea sa in diferite echipamente si reducand timpul necesar pana la introducerea pe piata.

Prezentat la IDF

Prezentat in premiera la forumul dezvoltatorilor Intel (IDF - Intel Developer Forum), modulul C3607w evidentiaza progresul colaborarii dintre Ericsson si Intel, colaborare desfasurata anul trecut cu scopul de a completa dispozitivele de Internet mobil (MID) pe platforma Moorestown ale Intel cu solutii mobile de date HSPA.

Modelul C3607w este cel mai mic, mai usor si mai rapid modul de broadband mobil al Ericsson, fiind capabil sa ofere viteze de upload de 5,76 Mbps si cu pana la 40% mai putin consum de energie decat variantele anterioare.

Echipat cu functia Ericsson wake-on-wireless, functie care permite inregistrarea si executarea unor comenzi de reactivare de la distanta atunci cand dispozitivul se afla in modul "sleep", modulul CE include de asemenea un nou set de aplicatii de securitate si messaging. Modulul Ericsson C3607w va fi disponibil pe piata in primul trimestru din 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele