IT & C

#romania #skin #epson #parteneria

Epson si Skin fac echipa

Epson anunta semnarea parteneriatului cu SkinMedia, care devine unul dintre distribuitorii brandului la nivel national, incepand din luna septembrie a acestui an.

Parteneriatul Epson - Skin Media are in vedere distributia imprimantelor si a multifunctionalelor Epson (inkjet, laser) si nu numai.

Parteneriat

Totodata, Skin va pune la dispozitia utilizatorilor consumabile Epson, imprimante fotografice profesionale,  scannere destinate utilizatorilor individuali, companiilor sau fotografilor, imprimante matriceale, viewere multimedia, precum si a proiectoare Epson din gamele business, educational si home cinema la nivelul partenerilor si consumatorilor finali din intreaga tara.

"Skin Media este un jucator important pe piata de IT din Romania si suntem convinsi ca poate aduce produsele Epson, precum si mesajul axat pe calitate si fiabilitate cu care se asociaza brandul nostru, tot mai aproape de parteneri si, implicit, de clientii finali"
, a declarat Ciprian Baranga, National Sales&Marketing Manager, Epson Romania.

Prezenta pe piata

Portofoliul Epson cuprinde imprimante color de uz general, echipamente foto color, multifunctionale color (scanner/ copiator/ imprimanta), imprimante profesionale de format mare, imprimante laser color, imprimante laser monocrom, multifunctionale laser color, scannere, imprimante matriciale, videoproiectoare business si home cinema, multimedia viewere.

"Fiind unic importator Nikon in Romania, suntem foarte atenti la nevoile celor care doresc imagini de calitate. Parteneriatul cu Epson ne da posibilitatea de a oferi consumatorilor produse unice in ceea ce priveste calitatea imprimarii si, deci, a imaginii finale"
, a completat Camil Perian, director general Skin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele