IT & C

#epson #entry-level #business #proiector

Epson prezinta noi proiectoare entry-level

Epson lanseaza o noua serie ultra-mobila de proiectoare business entry level - EB-8. Noile modele EB-S8, EB-X8 si EB-W8 sunt extrem de usoare, compacte si usor de utilizat.

Datorita nivelului inalt de luminozitate si conectivitatii sporite, noua gama asigura acel plus de versatilitate necesar mediului de afaceri din companiile mici si mijlocii, la preturi convenabile.

Mobilitate

Proiectoarele sunt extrem de mobile, mai elegante si mai ergonomice. Modelul EB-S8 este cu 30% mai compact si cu 15% mai usor decat modelele anterioare, fiind disponibil impreuna cu o geanta de transport care faciliteaza deplasarea acestuia dintr-o incapere in alta sau catre alte destinatii. In plus, noul panou de comanda intuitiv simplifica si mai mult modul de operare.  

Proiectoarele din seria EB-8 redau imagini extraordinare in orice mediu datorita gradului inalt de luminozitate de 2500 lumeni si ratei de contrast de 2000:1. De asemenea, modelele utilizeaza tehnologia Epson 3LCD pentru a genera imagini extrem de luminoase si naturale, reproduse cu maximum de acuratete. Corectia trapez verticala ajusteaza automat unghiul si raza de proiectie, in timp ce distanya scurta de proiectie permite redarea prezentarilor si in salile mai putin spatioase.

Specificatii tehnice

Modelele EB-X8 si EB-W8 includ un cititor USB pentru vizualizarea fotografiilor in format JPEG si un port HDMI pentru proiectia fotografiilor digitale si a filmelor la o calitate foarte buna.

Proiectoarele din seria EB-8 au un pret atractiv si un consum energetic scazut. Lampa E-TORL , extrem de eficienta energetic, minimizeaza consumul de energie si permite functionarea dispozitivelor in modul ECO pana la 5.000 de ore.

Toate cele trei modele vor fi disponibile pe piata locala din luna octombrie. Epson EB-S8 va avea un pret estimiativ de 482 de euro, Epson EB-X8 va costa 599 euro, iar Epson EB-W8 va fi disponibil la pretul de 699 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele